fbpx

Înscrieri cursuri

Încep noi module de cursuri intensive și extensive de limbă germană! Înscrierile se pot face pe tot parcursul anului, online, prin completarea și trimiterea acestui formular sau la secretariat, de luni până vineri, în intervalul orar 14:00 – 18:30. Pentru detalii, ne puteti contacta telefonic la numărul 0787419286 sau pe e-mail la adresa info@kulturzentrum-iasi.ro.

Dacă ați urmat un curs de limba germană la Centrul Cultural German Iași sau ați obținut o diplomă Goethe în ultimii doi ani, înscrierea se realizează pe baza acestei diplome sau a adeverinței de participare la curs, dacă ați obținut peste 60% la evaluarea finală.

Dacă sunteți începător fără cunoștințe prealabile, vă puteți înscrie fără test de nivel, la un curs de nivel A1.1.

Dacă doriți să urmați un curs și aveți cunoștințe prealabile de limbă germană, veți susține un test de nivel care are caracter obligatoriu și în urma căruia veți primi o recomandare de nivel, scopul evaluării fiind acela de a înființa grupe cu nivel omogen de cunoștințe.

Testul este alcătuit din:

Test grilă 50 minute
Redactarea unui text scris 15 minute
Interviu sumar 5 minute

Programarea pentru acest test se face telefonic, la numărul  0787419286. Testul este gratuit și se desfășoară online sau la sediul nostru.

Aici vă puteți testa cunoștințele de germană. Acest test îți oferă o primă orientare.

Pentru mai multe informații consultati:
Regulamentul de Ordine Interioară (document PDF)

Contact:

Diana-Alice Racu
Referent Departament Lingvistic