fbpx

Biblioteca pedagogică

Biblioteca pedagogica a Centrului Cultural German Iasi se adreseaza profesorilor de limba germana, masteranzilor si doctoranzilor cu specialitatea limba si literatura germana, dar si cadrelor universitare din domeniu. Materialele de care dispune biblioteca sunt obtinute in cea mai mare parte prin finantarea de catre Institutul Goethe, dar si prin mijloace proprii.

In inventarul bibliotecii se regasesc manuale actuale de predare a limbii germane ca limba straina, lucrari de pedagogie si metodica, carti pentru antrenarea competentelor si competentelor partiale, materiale audio si video, numeroase jocuri didactice, reviste, lecturi usoare, dar si materiale despre cultura si civilizatie. Pentru a acoperi nevoile reale impuse de specificul domeniului, acest fond de carte este actualizat si imbogatit constant.

Aici puteti beneficia si de consultanta de specialitate. Daca aveti nevoie de informatii pentru a alege cele mai potrivite materiale sau sunteti interesati de noutati editoriale, va puteti adresa consilierului nostru pedagogic, care va oferi asistenta in demersul dvs.

Evenimentele organizate periodic de Biblioteca pedagogica isi propun sa prezinte didactizari si metode noi de predare, precum si sa stimuleze apetitul pentru lectura in limba germana.

Materialele se pot consulta si imprumuta gratuit.