fbpx

Cursuri de norvegiană

Norvegia este una dintre țările cu cele mai ridicate standarde de trai, cu un bun echilibru între job și viața personală, salarii peste media europeană și un sistem de protecție socială bine pus la punct. Dacă vrei să-ți crești șansele de a obține un loc de muncă în Norvegia sau ești  pasionat de țările nordice, învață norvegiana!

Limba norvegiană este strâns legată de suedeză şi daneză și are o gramatică destul de simplă, mai simplă decât a altor limbi germanice. Spre exemplu, timpurile verbale se formează aproape ca cele din limba engleză.

La Centrul Cultural German Iași, oferim din anul 2018 cursuri de nivel A1, A2 și B1, în varianta de grup restrâns (7-10 persoane), în sistem online sau fizic, susținute de doamna Lector dr. Crina Leon, de la Universitatea Al. I. Cuza. Cursurile se formează pe tot parcursul anului, la cerere. La finalul cursului se susține un test care îl ajută pe cursant să-și evalueze progresul și se eliberează certificatul de participare.

Ne recomandă metodele moderne folosite, experiența în predarea limbilor străine și rezultatele cursanților noștri din seriile anterioare.

Curs norvegiană A1 (nivel începător) – 50 ore didactice

  • luni + joi, 18:00 – 19:30 (12,5 săptămâni / 16 octombrie 2023 – 25 ianuarie 2024)

A1 Preț pentru salariați / elevi și studenți: 900 Ron / 800 Ron cu reducere de 50 lei la plata integrală a taxei

Curs norvegiană A2 (nivel elementar) – 50 ore didactice

  • la cerere

A2 Preț pentru salariați / elevi și studenți: 

Curs norvegiană B1.1 (nivel intermediar) – 30 ore didactice

  • la cerere

B1.1 Preț pentru salariați / elevi și studenți: 

Pentru informații ne puteți contacta:

Dr. Anca Leaută
Director de studii
T: 0787 419 286