fbpx

Cursuri extensive

Prin cursurile noastre extensive urmărim să oferim cursanților contextul optim și metodele adecvate pentru dezvoltarea temeinică a abilităților de comunicare în limba germană. Oferta noastră acoperă toate nivelurile, de la începător la avansat, cursurile pentru elevi ținând cont de particularitățile de învățare ale acestei vârste.

Mergi la cursuri


Abordarea didactică este orientată spre comunicare, iar tehnicile utilizate asigură o învățare eficientă cu materiale de ultimă oră publicate de edituri germane specializate pe editarea de manuale de limbi străine. Noi înțelegem că învățarea unei limbi străine nu înseamnă doar dobândirea unor cunoștințe de gramatică și vocabular, ci și abilități de comunicare interculturală. Acest scop îl vizează activitățile noastre culturale variate, organizate fără costuri suplimentare pentru cursanți.

Cursurile se desfășoară în perioada octombrie – mai/iunie şi sunt structurate în 2 module (pentru cursul de A1 spre exemplu A1.1 și A1.2). Structura cursurilor este:

A1 A1.1 (50 UD) + A1.2 (50 UD)
A2 A2.1 (60 UD) + A2.2 (60 UD)
B1 B1.1 (75 UD) + B1.2 (75 UD)
B2 B2.1 (96 UD) + B2.2 (96 UD)
C1 C1.1 (96 UD) + C1.2 (96 UD)

UD = unitate didactică (45 minute)

Cursul se desfăşoară fie de două ori, fie o singură dată pe săptămână, iar în ceea ce privește orarul, cu siguranță veți găsi varianta optimă pentru Dumneavoastră, deoarece cursurile noastre se desfășoară dupa-amiaza în intervalul 16-17.30 sau 18-19.30 sau sâmbătă începând cu ora 9.00. La finalul cursului se susține o evaluare, iar cei care doresc o diplomă recunoscută internațional au posibilitatea să se înscrie la examenele Goethe, organizate exclusiv în instituția noastră, unde vor beneficia de reduceri substanțiale.

Pentru o mai buna orientare, puteți citi descrierea fiecărui nivel în parte mai jos.