fbpx

Înscrieri cursuri

Dacă doriți să vă înscrieți la cursuri extensive sau semi-intensive, contactați-ne, se formează grupe noi pe tot parcursul anului, în funcție de numărul de doritori pentru un anumit nivel.

Perioada de înscriere pentru cursurile intensive și semi-intensive din lunile septembrie-octombrie este 24.08 – 11.09.2020. Înscrierea se face online, prin completarea și trimiterea acestui formular sau, începând cu 01.09, și la secretariat, de luni până vineri, în intervalul orar 16:00 – 18:00. 

Dacă ați urmat un curs de limba germană la Centrul Cultural German Iași sau ați obținut o diplomă Goethe în ultimii doi ani, înscrierea se realizează pe baza acestei diplome sau a adeverinței de participare la curs, dacă ați obținut peste 60% la evaluarea finală.

Dacă sunteți începător fără cunoștințe prealabile, vă puteți înscrie fără test de nivel, la un curs de nivel A1.1.

Dacă doriți să urmați un curs și aveți cunoștințe prealabile de limbă germană, veți susține un test de nivel care are caracter obligatoriu și în urma căruia veți primi o recomandare de nivel, scopul evaluării fiind acela de a înființa grupe cu nivel omogen de cunoștințe.

Testul este alcătuit din:

Test grilă 50 minute
Redactarea unui text scris 15 minute
Interviu sumar 5 minute

Programarea pentru acest test se face telefonic, la numărul +40 232 214051 sau 0787 419 286. În această perioadă testul este gratuit și se desfășoară online.

Aici vă puteți testa cunoștințele de germană. Acest test îți oferă o primă orientare.

Pentru mai multe informații consultati:
Regulamentul de Ordine Interioară (document PDF)

Contact:

Elena Panaitescu
Referent Departament Lingvistic