fbpx

Jazzkonzert mit Tango Transit – Live Streaming

Bucură-te de jazz live la tine acasă!

Pe 9 iulie te invităm să urmărești un concert extraordinar de jazz cu formația Tango Transit din Germania, transmis prin live streaming, începând cu ora 21:00.

Petrece o seară specială în acorduri de jazz în compania formației Tango Transit. Martin Wagner (acordeon), Hanns Höhn (bas) și Andreas Neubauer (tobe) impresionează publicul internațional cu stilul lor original situat între Jazz,Tango, Blues cu influențe din muzica Funk și Cajun.

Modul în care cei trei îmbină energia și expresivitatea tangourilor clasice cu sound-ul modern este de neegalat: elemente ale muzicii Cajun Louisiana se amestecă în mod armonios cu stilul specific Balcanilor, muzica franceză întâlnește sunetele orientale, iar în completarea acestora apar unori chiar și tonuri de bas, wah-wah și improvizații la acordeon.

Descoperă un jazz unic, o muzică energică și delicată în același timp, melancolică și cu totul impresionantă când e ascultată live.

Concertul va fi transmis gratuit prin live streaming pe canalul YouTube:
https://youtu.be/cbD3VaH_7Sk

Setează-ți reminder-ul pentru live streaming și invită-ți prietenii la concert!

Martin Wagner (acordeon)
Hanns Höhn (contrabas)
Andreas Neubauer (tobe)

Un eveniment marca Iasi Jazz Nights realizat de Centrul Cultural German Iași și Studio 8 Streaming (Germania), cu susținerea partenerilor: The Trumpets, Goethe-Institut Bukarest, Centrul Cultural German Akzente (Republica Moldova), Centrul Cultural German Brașov, Centrul Cultural German Cluj, Centrul Cultural German Sibiu, Centrul Cultural German Timișoara.