fbpx

BODECKER & NEANDER – BEST OF | FITPTI 2020 – Online

Centrul Cultural German Iași și Teatrul Luceafărul vă invită să vizionați ONLINE spectacolul de pantomimă BODECKER&NEANDER – BEST OF duminică, 4 octombrie, transmis prin Streaming de la ora 19:00.

Spectacolul va fi disponibil pe Facebook și YouTube până la orele 24.

Din 1997, de când colaborează, artiștii berlinezi Alexander Neander și Wolfram von Bodecker au impresionat publicul și presa din peste 30 de țări, pe unde și-au prezentat creațiile în festivaluri și turnee.

În cadrul FITPTI 2020, aceștia vor prezenta o selecție atent aleasă din repertoriul celor două personaje tragi-comice. Teatrul vizual pe care cei doi îl aduc acum online în fața publicului va captiva prin numere de magie, iluzii optice și mult umor. Lacrimi de bucurie, dar și de emoție se vor contopi și vor purta spectatorii într-o lume a dorințelor. Fără cuvinte și cu puține elemente de recuzită, Bodecker și Neander vor fi ghizi fideli ai celor ce doresc să exploreze, într-o manieră cu totul unică, universuri magice.

Iubitorii de teatru, copiii, adolescenții, adulții și chiar și cei mai sceptici spectatori se vor putea bucura în egală măsură de această călătorie teatrală.