fbpx

Concert de jazz cu “Ditzner Twintett” (Germania)

Centrul Cultural German Iaşi împreună cu The Trumpets, invită publicul ieșean la un concert extraordinar cu trupa Ditzner Twintett din Germania, joi, 16 mai 2019, începând cu ora 21:00, la The Trumpets. Rezervări la numărul de tel: 0745 321 930

Bateristul și muzicianul excepțional Erwin Ditzner revine la Iași de această dată cu o nouă formație de jazz, în care îi are alături pe  gemenii Roland și Bernhard Vanecek, maeștri ai instrumentelor de suflat. Cei trei formează de mulți ani o  orchestră restrânsă, care prin entuziasmul debordant și spontaneitatea caracteristică reușește să cucerească  iremediabil publicul.

Ditzner Twintett este o formație extraordinară care îmbină într-un mod armonios instrumente precum tuba, trombonul și tobele, rezultând o simbioză perfectă nemaiîntâlnită între simfonie și jazz.  Caracteristicile obişnuite, precum o linie melodică constantă sau prezenţa unui instrument de bază nu le veţi întâlni la Ditzner Twintett.

Atunci când sunt împreună pe scenă,  cei trei oferă un concert caracterizat prin  „inspirație imediată” și „muzică redată de instrumente din alamă cum nu ați mai văzut, auzit și experimentat”.

Bernhard Vanecek – trombon, muzicuță
Roland Vanecek – tuba, muzicuță și keytar
Erwin Ditzner – tobe

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile!
Vă aşteptăm!