fbpx

Concert live “Jazz Against The Machine” (Germania)

Joi, 6 decembrie 2018, începând cu ora 21:00, sărbătorim ziua de Sf. Nicolae printr-un concert extraordinar al formației germane Jazz Against The Machine, în The Trumpets.

JAZZ AGAINST THE MACHINE este o formație al cărei stil muzical iese rapid în evidență,  prin modul în care transformă cu naturalețe și armonie piesele rock din anii `90 în propriul stil de jazz.

»Versiunea noastră de jazz aduce un omagiu muzicii Grunge și  și albumelor cross-over din anii ’90. Dacă, la concertele noastre, fanii înrăiți ai muzicii de jazz, care aud pentru prima dată melodii precum „Alive”, „Bombtrack” sau „Roots Bloody Roots” sunt impresionați de aceste ritmuri, atunci putem spune că ne-am atins scopul.”

Cei patru instrumentiști reușesc de fiecare dată să uimească audiența prin îmbinarea deosebită a energiei transmise prin melodiile asociate unor formații rock renumite precum Soundgarden, Sepultura sau Nirvana cu stilul elegant al muzicii de jazz. Rezultă niște ritmuri uimitoare, pentru care nu este nevoie decât de o trompetă, un vibrafon, bas și tobe, pentru a conferi forță și profunzime pieselor interpretate de JAZZ AGAINST THE MACHINE.

Deși combinația dintre rock și jazz poate părea neobișnuită, formația se bucură de un real succes și este foarte apreciată de iubitorii de muzică în general.  Numai cu versiunea proprie a piesei clasice “Bombtrack” aparținând  renumitei formații americane „Rage Against the Machine”, piesa a devenit rapid un hit pe Youtube, ceea ce le-a adus  peste  3,9 milioane de vizualizări, și îi situează printre cele mai ascultate trupe de jazz din Germania.

Florian Wehse (trompetă)
Claus Kiesselbach (vibrafon)
Philipp Rehm (bas)
Philipp Rittmannsperger  (tobe)

Vă aşteptăm!