fbpx
A2

Goethe Zertifikat A2 Fit in Deutsch

* UD – unitate didactică de 45 minute ** Preț intern - pentru candidaţi care urmează un curs la Centrul Cultural German Iași

Examenul Goethe Zertifikat A2 Fit in Deutsch atestă competențele lingvistice la nivel A2 conform Cadrului European de Referință și se adresează elevilor între 12 și 16 ani. Pe baza diplomei de A2, elevii claselor a 8 a pot echivala examenul de limba germană, care condiționează înscrierea la liceu la o clasă cu bilingv germană.

Examenul constă în patru probe, care se desfășoară în aceeași zi:

1Înțelegerea unui text audiat 30 minute
2Înțelegerea unui text citit 30 minute
3Proba scrisă 30 minute
4Proba orală 15 minute

La finalul probei scrise se afișează programarea pentru proba orală, care se desfășoară în grupe de câte 2 candidați. Programarea se realizează în ordinea alfabetică a candidaților, prioritate având candidații externi din alte localități.

Doriți să exersați formatul de examen? Consultați modelele de examen pe site-ul Institutului Goethe.

Deveniți cursantul nostru pentru a putea beneficia de taxe de examen considerabil reduse și de pregătirea pentru examen inclusă în prețul cursului: Cursuri pentru elevi de gimnaziu!

Pentru o mai bună pregătire pentru examen vă recomandăm participarea la simulare, conform Calendarului de examene! Astfel veți primi un feed-back realist, în condiții de examen cu privire la punctele tari și punctele slabe în pregătirea Dumneavoastră și veți beneficia de consilierea examinatorilor noștri autorizați.

Aveți nevoie de consiliere cu privire asupra examenului? Apelați la persoanele noastre de contact:

Dr. Anca Leaută
T: 0787 419 286

Informații utile
Calendarul examenelor
Înscriere
Regulamentul de organizare al examenelor Goethe
Condițiile de desfășurare ale examenului Goethe Zertifikat A2 Fit in Deutsch
Listă de vocabular pentru examenul Goethe Zertifikat A2 Fit in Deutsch