fbpx

Examene de limbă germană

Centrul Cultural German Iași deține începând cu anul 2000 exclusivitate în regiunea de nord-est a României pentru organizarea examenelor Institutului Goethe, nivelele A1, A2, B1, B2 și C1, conform Cadrului European Comun de Referință pentru Limbi (CECRL). Totodată suntem centru autorizat de examinare TestDaF din anul 2003, acest examen fiind adresat celor care doresc să studieze în Germania. Toate aceste examene certifică cu acuratețe nivelul Dumneavoastră de cunoștințe, sunt recunoscute internațional, fiind o condiție necesară de cele mai multe ori pentru angajare sau studii într-o țară germanofonă.

Atât examenele Goethe, cât si cele ale Institutului TestDaF se organizează în mai multe sesiuni pe an, stabilite conform calendarului de examene pe anul în curs.

Cursanții noștri se bucură ca interni de mai multe beneficii în ceea ce privește examenele Goethe:

  • Taxe de examen speciale;
  • Pregătire optimă pentru fiecare tip de examen în cadrul cursurilor noastre;
  • Simulare inclusă în prețul cursului;
  • Materiale de pregătire pentru examene.

Dacă sunteți candidat extern, vă recomandăm să participați înainte de examen la simularea de examen, care vă oferă ocazia de a vă familiariza cu formatul examenelor și are ca obiectiv verificarea și confirmarea gradului de pregătire al candidaților în condiții de examen. Simularea nu are rol de condiționare a participării la examenul Goethe.

Aduceți un plus portofoliului Dumneavoastră personal prin obținerea unei diplome recunoscute internațional!